Sailorshorts

Det blev ett par shortsisar till idag. Denna gång med modifierat mönster för att passa mig och lillan bättre. Ganska nöjd. Får bli några justeringar till nästa gång.

Skulle tränat idag också men har haft fullt upp med annat så får bli imorgon.


Sytokig

Dagens alster vid symaskinen. Ett par easy piece-byxor. 

 
 
 

Mitt hemmagym

Vi bor rätt litet. I en trea på 74 kvadrat. Det känns trångt när man tänker att man vill ha ett hus på minimun 120 kvadrat. Men man hittar lösningar till det mesta. Det är inte det bästa, men det funkar. Vårt sovrum får trängas tillsammans med hemmakontor och syrum OCH som att det inte vore nog, träningsrum. Så när jag tränar så blir det framför datorn i sovrummet. Tänk om man hade ett rum som bara var gym! Eller ett hobbyrum där jag kunde sy hur mycket som helst! 

Nu har jag i alla fall  klarat av dagens träning. Lade på ett kilo på några övningar. Det är bra jag k'änner att jag kommer framåt. 


 
 
 

Virktoka

Jag vet jag är helt galen i detta med virkning. Får helt enkelt inte nog. Så enkelt är det. Igår blev min egen krans klar så nu har både Freja och jag varsin krans. 


Idag blev det lite shopping med min hjärtan. Blus, kofta och shorts till Freja och topp och tyg till mig. Min topp nedan. Älskar den! 

Synörd som jag är så kan jag inte ungå att se Stockh lms något bristande mönsterpassning dock. Men det gör förstås inget men lade givetvis märke till detta. Inget ungår en synörds granskande sömblick.. eller? ;) 
 
Har just avslutat dagens Jillian-pass och nu ska jag göra ett försök att ljusa upp håret ytterligare. Gör det dock med färg och inte med blekning så får se hur det går. 

Crocheting and sewing

Okej för att detta inte ska bli en renodlad amatörträningssida så får jag ju även bjuda på lite pyssel. Det har blivit lite virkning och syning.. öh syning? Ordet. ;) En midsommarkrans och ett par trekvartsbyxor till Frejisen. Älskar att inspon kommit in i mitt liv igen. Är motiverad till allt jag tycker om nu nästan. Virkandet fortsätter på ytterligare en krans. Fast till mig själv. 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens motivation och träning

Det som fick mig till att träna idag var detta; jag vill inte, men jag måste. Så det är lika bra att bara göra det. Och så en annan motivationshöjare, före-bilderna jag tog igår, de blir liksom inte mycket värda om jag inte ger mig fan på att klara av det och få mer muskler. För nu är det tajt som gäller. Tajt tajt tajt! 
 
Funderar på att investera i Olgas bok. Men vet inte om den kommer att ge mig inspo eller bara blä... jag tänker inte träna-känsla? Så ni som har den. Vad tycker ni om den?
 
 
 

Träningsmotivation

Min träningsmotivation är nere i noll. Så läste jag på en sida något jag egentligen redan vet, att jag inte ska vänta på motivationen utan göra det hur gärna jag än vill skippa det. Började där jag var förra året i november. Jillian Michaels 30 day shred. 
 
Ett jättebra tips för er mammor som kanske har lite trubbel att hinna träna. 30 minuter efter barnen lagt sig istället för 30 minuter vid smartphonen eller det usla tv-programmet, som ibland lockar nåt jävulskt jag vet. Det kan göra skillnad. Tillsammans med bra mat kan du lyckas grymt bra!
 
Nu efteråt känner jag motivation, vilja att forsätta och en insikt om att det inte kommer av sig självt. Jag gör det ju inte för att det är kul just nu. Jag gör det för att jag behöver det. Och så lite träninsinspo som var mitt resultat efter 3 månaders god träning och kosthållning...
 
 
 

Shopping

Älskade rea. Klicka hem en klänning till mig och en hoodie till Frejsan. 
Lindex Shop Online - Hoodjacka Lindex Shop Online - Klänning
 
Är i övrigt inne i världens sy och virkmani här. Det virkas midsommarkrans och sys midsommar outfit till lillan.  Får visa dem en annan dag. Nu ska jag spendera lite cash på inredning också. Inte var dag jag unnar mig saker. Men nu så.

Bra & dåliga timmar

Gårdagen hade sina glanstimmar, och sina tuffa timmar. Idag har varit en minst lika tuff dag. Om inte tuffare. Gårdagen var tuff på olika plan. Nederlag i husletande och nederlag på annat vis också. Beslutade mig för att ta en powerwalk. Behövde det liksom. Powerwalk blev joggingtur efter ett konstigt infall. Konstigt för att vara mig. Men det var glanstid det. 
 
Jag börjar känna mig instängd här. Trång lägenhet med för mycket prylar. Så igår beslutade jag mig för att sälja overlocken. Kommer en tjej och hämtar den på söndag, om hon inte hinner ångra sig vill säga. Det är inte helt lätt, lite motvilligt är det. Men platsen behövs för min sinnesro. Stökigt hemma = stökigt sinne. Och jag måste verkligen inse att den bara samlar damm nu. 

Men trånboddhet, usch. Vi förlorade en budgivning igår. Maxgränsen nåddes med för stor marginal. Hopplöshet!

RSS 2.0