Back?


Det blev en power walk idag. Hälsade på kossorna och pausade i några sekunder. Det är sju veckor sedan jag blev förkyld och först nu är jag okej. Men energinivån är lägre än någonsin. Nu vill jag ha tillbaka energin och kanske ta upp löpningen jag hade påbörjat just innan jag blev dålig. Siktar på vårruset men får se om det blir ett definitivt mål eller ej. 

Energinivå noll

Regn och rusk. Nu är det verkligen höst. Vi passar på att mysa hemma med tända ljus och annat mys. Givetvis blir det en och annan regnig promenad med. 
Syr inte jättemycket utan är rätt trött på kvällarna. Energinivå = lägsta tänkbara. Måtte energin återvända till mig snart. 

Nytt hemma

Vi har förnyat lite här hemma. Nya gardiner i vardagsrummet och vårt sovrum. Blev defenitivt lyxigare i sovrummet än innan. Tidigare hade vi de där billiga tunna vita gardinerna från Ikea i sovrummet. Ingen vidare lyxkänsla. Nu har jag istället hittat ett par som passar bättre. Även vardagsrummet har fått sig ett lyft med likadana gardiner fast plommonlila.

Passar på att visa lite andra detaljer från vårt hem. Som ni ser gillar vi att ha lite mer färg omkring oss men ibland kan jag köra helt på vitt. Men hösten får gärna vara lite murrig och färgsprakande. Jag är inte någon sån där genial inredare som är superduktig på just det där. Så känner mig lite stolt ändå över att det blev så bra.

RSS 2.0