Time

 
Vart tar tiden vägen? Jag känner just nu att träningen tar sån oerhört mycket tid och energi att jag inte orkar mycket annat. Har ju en familj och ett hem att sköta med. Men jag trivs med träningen. Kettlebell Intro i förrgår, awesome! Vad mer kan jag säga? Att jag knappt orkar lyfta armarna idag...? Jag orkar springa längre nu än jag någonsin trodde jag skulle kunna. Kanske finns det en löpare i mig ändå. Euphoria går varm i lurarna. 

Katten var hos veterinären idag igen. Narkos igen med tandutdragning och rengöring av sår, och nu ska han ha antibiotika med. Stackaren. Måtte han bli bra nu. 
 

Balans, ny livsstil eller bara en fluga?


Ekologiska kalamataoliver brukar göra susen för sötsuget för mig. Men att komma ihåg dem när sötsuget sätter in är en annan femma. 

Funderat mycket på detta med kost, träning, balans och hälsa på sistone och tycks aldrig hitta rätt svar. Efter min viktnedgång i vintras då jag både tappade vikt och fick muskler så kändes allt troligt bra. Men nu i efterhand känns det bara uppgivet, som att strö salt i ett sår eller något. Och jag kan inte sätta fingret på varför. Visst mår jag bra i mina 57 kilon. Men jag upplever att jag vill fortsätta och få muskler, men helt ärligt så kräks jag på alla duktiga fitnessgurus därute som mest kräker dynga på folk som inte lever som dem. Provocerande och opeppande är dem för mig. Men nu har jag tänkt att jag ska ta tag i mitt hälsoliv igen, men jag vet  inte om jag är mottaglig för det nu. Finns rätt motivaton? Så frågan är om jag kan hitta balans genom att få hjälp, eller om jag bara blir ännu mer less på det. Jag är i alla fall villig att försöka. Kollegan och jag ska gå på fitnesschallenge i 10 veckor. 
 
Lovar givetvis att uppdatera om spektaklet. ;) 

Men nu är det dags för mönsterkonstruktion. Måste få fram ett byxmönster som fungerar till Frejsan. 

Gårdagens syprojekt

Här har vi resultatet av gårdagens syprojekt. Det blev en ärmlös topp som kommer vara perfekt inför kvällens utgång med sambon, bästa väninnan och hennes sambo. Borde kanske sy mer kläder till mig själv egentligen, jag kan ju sy och då är det ju dumt att inte ta tillvara på kunskapen. 
 

RSS 2.0