Ansiktslyft

Vårt sovrum/kontor/syrum har fått ett ansiktslyft i veckan. Vi har målat om i en soft mintblå nyans, lite retrostuk på den men det är svårt att återge färgen ordentligt på fotona. Blev ett ordentligt lyft mot innan. Vi fick bort de hemska blommiga tapeterna (som ni inte ser här på fotot tyvärr) och de horribla randiga bruna väggen. 

Visst är det fortfarande lite som ska ordnas. Några möbler ska målas och vi ska snickra ihop en sänggavel. Och det är fortfarande inte helt som jag vill. Men vi låter det ta lite tid. Allt hinns ju inte med på en gång. 
 
 
Ska införskaffa lite ny förvaring nästa gång vi åker till Ikea så att här blir lite mer enhetligt också. Foton ska upp på väggarna, burkar till mina sy/virk och stickasaker ska införskaffas. Helst hade vi inte haft syrum och kontor alls i sovrummet men nu är det enda lösningen. 
Och poängteras bör: innan spelade det ingen roll hur välstädat här var. Det såg ändå rörigt ut. Mycket tack vare tapeterna som suttit här sen vi flyttade in. Äntligen fick vi gjort det!

När vi ändå höll på passade vi även på att måla om i hallen. Det var vita blommiga (offwgitebotten och helvita blad och blommor) tapeter innan som var ganska slitna. Så vi tog tillfället i akt och målade om även där. Det blev vitt eftersom vi hade vit färg hemma. Sen att det var billig dålig färg fr¨ån rusta syns inte nu när hallen väl är färdigmålad. Men ujuj så många strykningar, på en VIT vägg! Otroligt! Foton på det får ni en annan gång. 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vilken skillnad det kan bli med färg! Jättefin färg hade ni valt också :)

Svar: Tack fina Kajsa!
Josefine Johnsson

2013-07-28 @ 09:17:02
URL: http://khaleesi.se
Postat av: Mammaspixlar.se ♥

Jag älskar efterbilderna! Ser stort och fräscht ut! Älskar det! Gillar din smak :)

2013-08-30 @ 15:01:39
URL: http://mammaspixlar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0