Heilt speciell

Jag har ägnat kvällen åt att rita mönster. Lånade en mönsterbok av min kära kollega för två veckor sedan och skulle lämnat tillbaka den i veckan men har glömt boken hemma varje morgon. Anette jag lovar att du ska få tillbaka den. Även om jag gärna skulle behålla den. ;) Heilt speciell og jubel är verkligen en fantastisk bok. Den lägger jag till på önskelistan. 

Vi har lagt golv i huset nu och nu är det faktiskt bara småfix kvar innan vi kan flytta in. Plus att vi inte har några vitvaror just nu så vi har varit inne en runda i stan och tittat lite snabbt. Tyvärr hade kedjan vi tittade hos inte ett enda visningsex av de saker vi skulle ha bortsett från moccamastern vi vill ha. Hoppas att en av de mindre butikerna har mer. Man vill gärna se lite vad man köper. 



Matchande mössa

Idag har vi varit i huset och nu börjar det faktist bli klart. Lite småfix och sen ska golvet i vardagsrummet och köket läggas sen är vi snart klara för inflytt. Elen är snart färdig också så det känns toppen. 


Vi har har massor med fjärilar vid vårt hus.

Sydde en mössa till Frejsan förra helgen. Matchar fleecetröjan jag sydde förra veckan. Passade perfekt. Har äntligen fått tillbaka syinspon.


Det går framåt

Länge sedan jag skrev men nu så. Fått sytid och syork och nu då även lite blogginspo. 
Senaste sydda blev en fleecetröja till Frejisen. Näst på tur blir en ny morgonrock till lillan. 
Huset börjar ta form ordentligt. Snart är det inflytt. Vi har sagt upp lägenheten och 1 december ska vi vara ute. Wohoo! Det är lite småfix som återstår på nedervåningen innan vi flyttar in. Golv, lite färg, och en trappa som ska fixas. Före och efterbilder måste ni ju få nu. Här är vår hall före renoveringen startade. 
 
Här är den efter, och nej tyvärr var den finafiskbensparketten för mycket jobb med för att orka tas tag i, den vilar under det nya golvet ett tag. 
Fräscht detta tycker jag. Nu känner jag: Här komemr jag att trivas. Som ni ser är det fortfarande lite jobb kvar, bakom dörren. ;) Känns helt otroligt att vi ska flytta snart. 
 
Och så vill jag ägna en extra tanke till min pappa idag som fyller år. Älskar dig pappa! <3
 
 
 

RSS 2.0